Welke maat pet of baret heb je

Welke maat Pet of Baret

Welke maat Pet of Baret heb je?

Om het een beetje eenvoudiger te maken om de juiste maat te bepalen hebben we hieronder een maattabel voor Petten en Baretten geplaatst. Meet met een lintcentimeter een halve centimeter boven je oren en een halve centimeter boven je wenkbrauwen rondom je maat op. Draag je je Pet of Baret graag een beetje los op je hoofd, neem dan een maat groter. Ben je er niet zeker van? Maak dan een afspraak om bij ons langs te komen. We hebben paspetten voor je klaar liggen. Laat even van te voren weten naar welke soort pet en kleur je voorkeur gaat. Dan zorgen we ervoor dat deze dan ook daadwerkelijk in de werkplaats zijn.

Heb je een maat die er niet bij staat? Geen probleem we maken de pet of baret zonder extra kosten exact voor jou op maat. Mits de kleur leder op voorraad is uiteraard. Naar onze webwinkel.

Heb je een vraag over welke maat Pet of Baret stuur dan een email naar info@pettenenbaretten.nl of neem contact met ons op.

Hoofdmaat Confectie maat Welke maat Pet of Baret, draag je je pet of baret graag wat losser op je hoofd? Neem dan één of twee maten groter.
54 XS/S 54
55 S 55
56 S/M 56
57 M 57
58 M/L 58
59 L 59
60 L/XL 60
61 XL 61
62 XL/XXL 62
63 XXL-XXXL 63